+45 70 20 12 18

Vi arbejder hver dag for at levere god kvalitet og service

Derfor skal du vælge Responsor

Tillid

Når du vælger IT-leverandør er tillid, den vigtigste parameter. Det ved vi efter mange års erfaring. Vi ved også at det tager  tid at gøre os fortjent til din tillid til,at vi er klar med de rigtige løsninger til den rigtige pris. Derfor har vi stadig kunder, som vi har hjulpet i mere end ti år. Mange valgte os på grund af prisen, men de bliver på grund af den gode service

Prøv Responsor – prøv os og vi vil gøre alt hvad vi kan for at vinde din tillid og etablere et troværdigt samarbejde der rækker mange år frem.

SYSTEMER

Standardsystemer

Responsor leverer avancerede administrationssystemer til personale- og lønadministration og avancerede løsninger med unik integration til de bedst kendte ERP systemer ( C5, Navision og E-conomics), CVR registeret, Dataløn og PBS. Systemet udvikles og vedligeholdes løbende af Responsor og nye funktioner tilføjes i samarbejde med kunderne.

Prismodel

Personale- og Lønsystem – Responsor PAS

Responsor driver og vedligeholder  løbende Responsor løn. I betaler en fast pris for den indledende opdatering af medarbejdere, overenskomster mm, samt undervisning af den/de medarbejdere der skal anvende systemets mere avancerede funktioner. I øvrigt er ydelsen abonnementsbaseret, det betyder at I ikke har udgifter til servere og opdateringer af hardware og software. I har en webbaseret, sikret adgang – det er alt hvad I har brug for. Der er en binding på tre måneder, herefter kan abonnementet opsiges med en måneds varsel

IT drift og Office 365

Office 365 abonnementer betales pr. bruger til Microsoft og giver hver bruger adgang til at installere Offifepakken på op til 5 PC’er /MAC’s. Opsætning af online services og IT support beteales normalt pr. time i henhold til serviceaftale. Normal ad hoc timepris er 980 DKK eksl. moms. Ved supportaftaler er prisen variabel.