+45 70 20 12 18

Grundig IT Sikkerhed og onlinebackup

Flyt kontoret i skyen med Responsor og spar tid og penge

IT Sikkerhed

Vi har siden 2001specialiseret os i data recovery og datasikkerhed, herunder backupløsninger og forsvar mod virus og mail-spam.

Vi hjælper, når uheldet er sket, men vi bruger helst vores store praktiske erfaring til at rådgive, om hvordan man bedst sikrer sine data, før det er for sent.

Udarbejdelse af IT sikkerhedspolitik

Vi hjælper med at udarbejde en IT sikkerhedspolitik for virksomheden, herunder regler for personalets brug af virksomhedens IT systemer og vi rådgiver om hvordan det bedst gennemføres i praksis

Undgå Ransomware

Vi hjælper vors kunder med at undgå ransomware, og vi hjælper de kunder, som er blevet ramt af af skadelige angreb, ved at fjerne de skadelige programmer og genetablere systemer og komme tilbage til normal drift hurtigst muligt.

Forebyggelse er billigere end helbredelse

Har du brug  strategi for at undgå at blive angrebet af ransomware og andre skadelige angreb? Vi har de tekniske kompetencer, ressourcerne og teknologien til at rådgive og hjælpe både offentlige myndigheder og private virksomheder med at undgå et ransomware-angreb.

 

Sikker online backup

Vi sørger for opsætning og dokumentation

Sammen med jer identificerer vi jeres kritiske data og udarbejder en plan for jeres online backup.
Vi udarbejder en backuppolitik og vi indstiller online backuppen til at køre automatisk hver dag.

Sikret og krypteret og redundant

Responsors online backupsystem er krypteret med en sikker kode, som er nødvendig for at gendanne data.
Alle data opbevares på to geografisk separate Servere på Sjælland.

Gendan filer flere generationer tilbage

Backuppen sikrer, at I kan gendanne flere generationer af filer, dvs. hvis enkelte filer er slettet eller beskadigede, kan I restore en den næst nyeste version af filen. Det er især vigtigt for kunder hvis data er krypteret af hackere fordi det sikrer, at I kan gå en version tilbage til ikke hackede filer og dermed mindske alvorlige datatab betydeligt. Men det er jo også vigtigt hvis en medrabjeder har slettet eller overskrevet en stor eller ecntral fil ved et uheld.

Responsor online backup kan sikre backup af dokumenter, mailservere, databaser og hele servere.

Z

Du vælger selv

Du vælger selv hvilke opgaver du ønsker vi skal løse, uanset om du ønsker at vi hjælper med at udarbejde en officiel og dokumenteret sikkerhedspolitik gældende for virksomheden og dens medarbejdere eller om du ønsker vores hjælp til at sikre backup af dine vigtige data efter dine anvisninger.

Vi sætter systemet op helt uden besvær for jer

Vores teknikere installerer onlinebackup og eventuelle andre sikkerhedsprogrammer og vejleder jer om deres funktioner.

Lad os  mødes

Det er stadig gratis at tale sammen. Ring til os på 70 20 12 18 for et møde hvor vi finder ud af om Responsor passer til din virksomhed. Det varer kun en time og måske kan det være starten til en ny og mere tryg IT-oplevelse i din virksomhed.

Ring til os på 70 20 12 18 og hør, hvordan du bedre kan sikre din virksomhed