+45 70 20 12 18

Vi kombinerer erfaring og nytænkning

Responsor er et IT hus som arbejder med: Professionel udvikling og integration af databaser og systemer. Ingen opgave er for lille og ganske få er for store til, at vi kan løse dem professionelt, til tiden og inden for det aftalte budget. Drift og support af kundesystemer, Cloudbaserede systemer, Office 365 . Vi leverer og driver løsninger som giver brugerne adgang til dokumenter, mail og kalender uanset hvor de befinder, via sikre VPN forbindelser.

Responsor ledes Henrik Nielsen , som har  over 25 års erfaring med levering af komplekse kundeløsninger. Sammen med dygtige ‘unge’ udviklere og driftfolk tilfører vi din virksomhed tryghed og stabilitet om jeres IT løsninger
Kontakt os på telefon 70 10 12 18 eller [email protected]   Vi bruger kundeorienterede processer Erfaring og mange års arbejde har gjort det muligt for os, at udarbejde hvad vi kalder kundeorienterede processor. Kort fortalt betyder det at vores planlægningsværktøjer, aftaler, drift mm, altid tager udgangspunkt i kundens oplevelse. Dermed vender vi traditioneller drift og udvikligsværktøjer på hovedet. Det forenkler og tilfører kvalitet til vores leverancer, sparer tid hos os og i sidste ende bliver det billigere for vores kunder.